Rallyshow Vacov se představuje a hned čelí dunám

Rubrika: Rallyshow Vacov, Tiskové zprávy  
/ Aktualizováno:

Poslední únorový den by si měli do svých kalendářů zaznamenat všichni příznivci Rally Dakar a nejen ti! Obzvlášť, pokud jsou z jižních, západních nebo středních Čech. V malebné obci v podhůří Šumavy ve Vacově se totiž v sobotu 29. února 2020 od 14 hodin koná první ročník události zvané Rallyshow Vacov, jež je věnována právě této nejslavnější rally.

Rallyshow Vacov 2020

Pro návštěvníky I. Rallyshow Vacov je připravený bohatý program. Do Vacova zavítá hned několik českých účastníků Rally Dakar, kteří budou vyprávět, jaký letošní první Dakar na území Saúdské Arábie byl. Těšit se můžeme na ty nejzajímavější zážitky, mnohé z nich ještě nebyly nikde řečeny. Do besedy bude moct každý zasáhnout svojí otázkou!

Velkým lákadlem je také soutěž na skutečném závodním simulátoru od společnosti 301.cz, která do Vacova přiveze ze svého Racing Centra v Třemošné plně pohyblivý simulátor Force Dynamics 301 včetně možnosti připojení virtuální reality. Tento simulátor je unikátní tím, že pomocí náklonů celého prostředí řidiče simuluje přetížení včetně směru působících sil. Tento simulátor je fanouškům známý také například díky spolupráci s mistrem světa v rally Janem Kopeckým nebo s továrním týmem Škoda Motorsport nebo s týmem Buggyra Racing a dalšími.

Force Dynamics 301

Chybět ve Vacově nebude ani autogramiáda hostů, fotokoutek nebo videoprojekce z Dakaru.

Událost se rozhodla uspořádat redakce I-Motorsport.cz k oslavě 10. výročí od svého vzniku.

„Museli jsme měnit termín na dřívější kvůli kolizi jiných aktivit našich hostů, takže přípravy jsme museli urychlit, ale bude to určitě stát za to a fanoušci se budou bavit. Ve výsledku je 29. únor výjimečné datum a kdy jindy začít něco nového než právě v toto datum,“ ujišťuje Lukáš Chum, hlavní pořadatel a šéfredaktor pořádající redakce a dodává: „Velké poděkování patří našim sponzorům a partnerům, bez nichž by se tato událost nemohla uskutečnit, jmenovitě zejména společnostem: Hasman Klima, Stavoplast KL, Stten s.r.o., M+M s.r.o., Autoservis Petr Špalek, Jiří Vlček – Spojovací a vyspravovací dřevěné materiály, Autospol Čadek s.r.o. a 301.cz.“

Magazín DAKARMANIA
KLIKNUTÍM na obrázek přejděte DO E-SHOPU

Rallyshow Vacov se uskuteční v obecním sále ve Vacově, který je pod jednou střechou s přilehlou restaurací U Milušky na adrese Vacov 2 (GPS souřadnice: 49°08’12.1″N 13°43’44.6″E). Zbývá už jen dodat, že vstupné na událost je dobrovolné! Přijďte si užít poslední únorový den!

Ptáte se, kdo z českých dakaristů vlastně do Vacova dorazí? To bude odhaleno týden před samotou událostí – tedy 22. února na facebookové stránce Rallyshow Vacov, kde budou postupně zveřejňovány i další informace! Sledovat novinky můžete také ve vytvořené události na Facebooku.

Tisková zpráva I-Motorsport.cz

Mohlo by vás zajímat

Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais, Jaroslav Valtr ml., Jiří Stross a Instaforex Loprais Praga Team slaví stříbro

Dlouhé čekání je u konce. Aleš Loprais se na Rally Dakar vrací na stupně vítězů v konečném hodnocení

Více...
Vimos No. 55, Iveco "Čenda", Dakar 2023 & 2024

JIŽ SKLADEM : Iveco Macíkovy posádky z Dakaru 2023 a 2024

Vimos uvádí na trh další zajímavou novinku, jež bude nepochybně naprostou nutností pro všechny dakarské fanoušky, kteří zároveň propadli kouzlu papírového modelářství.

Více...
Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais urval etapové vítězství i na prázdném kole!

Předposlední etapa Dakaru 2024 stála za to! V několika kategoriích se dnes měnilo pořadí na medailových příčkách a divoký průběh měla i mezi kamiony.

Více...

Napište komentář:

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Mobile Sliding Menu