Novinka: Valtrův a Kasákův Phoenix z Dakaru 2023

Rubrika: E-shop  
/ Aktualizováno:

Vydavatelství Vimos uvádí na trh již druhý sešit papírových modelů, jejichž předobrazem jsou kamiony, které se zúčastnily letošního ročníku Rally Dakar.

Vimos No 52, Tatra Phoenix, Dakar 2023
kliknutím na obrázek přejdete do našeho e-shopu

Po kamionu Praga V4S DKR, s nímž se Dakaru 2023 zúčastnila posádka Aleš Loprais, Jaroslav Valtr ml., Petr Pokora, připravil Jiří Vintr „recolor“ dříve vydané Tatry 158 Phoenix.

Sešit s pořadovým číslem 52 přináší model v barvách týmu Tatra Buggyra Racing a modeláři si mohou pro stavbu vybrat jednu ze dvou možností: vůz se startovním číslem 505 české posádky Jaroslav Valtr st., René Kilian, Tomáš Šikola nebo vůz st. č. 531 slovensko-české trojice Róbert Kasák, Tomáš Kazarka, Jaroslav Kolář.

Model je vyveden v měřítku 1:32, má detailně propracovaný podvozek i motorový prostor a lze jej sestavit jak s interiérem kabiny, tak bez něj. Pro opravdu detailní zpracování lze využít i sadu doplňků.

Model i comfort pack lze objednat v našem e-shopu.

Mohlo by vás zajímat

Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais, Jaroslav Valtr ml., Jiří Stross a Instaforex Loprais Praga Team slaví stříbro

Dlouhé čekání je u konce. Aleš Loprais se na Rally Dakar vrací na stupně vítězů v konečném hodnocení

Více...
Vimos No. 55, Iveco "Čenda", Dakar 2023 & 2024

JIŽ SKLADEM : Iveco Macíkovy posádky z Dakaru 2023 a 2024

Vimos uvádí na trh další zajímavou novinku, jež bude nepochybně naprostou nutností pro všechny dakarské fanoušky, kteří zároveň propadli kouzlu papírového modelářství.

Více...
Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais urval etapové vítězství i na prázdném kole!

Předposlední etapa Dakaru 2024 stála za to! V několika kategoriích se dnes měnilo pořadí na medailových příčkách a divoký průběh měla i mezi kamiony.

Více...

Mobile Sliding Menu