JIŽ SKLADEM : Iveco Macíkovy posádky z Dakaru 2023 a 2024

Rubrika: E-shop, Kamiony  
/ Aktualizováno:

Vydavatelství Jiřího Vintra uvádí v těchto dnech na trh další zajímavou novinku, jež bude nepochybně naprostou nutností pro všechny dakarské fanoušky, kteří zároveň propadli kouzlu papírového modelářství.

Vimos No. 55, Iveco "Čenda", Dakar 2023 & 2024
Kliknutím na obrázek přejdete do našeho e-shopu.

Nový model od Vimosu umožňuje stavbu sedlčanského Iveca Powerstar přezdívaného Čenda ve dvou variantách: v podobě, v jaké s ním Martin Macík ml., František Tomášek a David Švanda vybojovali na Dakaru 2023 druhé místo v konečném hodnocení kategorie kamionů, nebo v provedení, v jakém s ním stejná posádka právě teď usiluje o další úspěch na Dakaru 2024.

Model vychází jak v měřítku 1:32, tak 1:25 a v obou případech lze pro jeho ještě detailnější zpracování využít sadu laserem vypalovaných doplňků.

Vše si můžete objednat v našem e-shopu.

Mohlo by vás zajímat

Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais si navzdory defektu upevnil druhou pozici

Další prašná a kamenitá etapa Dakaru 2024 sice nezačala pro posádku Aleše Lopraise zrovna ideálně, ale nakonec přinesla dobrý výsledek.

Více...
Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais se po extrémně náročné etapě vrací na druhou příčku

Posádce Aleše Lopraise s Pragou stačil na Rally Dakar 2024 jediný den, aby se v průběžném hodnocení kamionů vrátila na druhé místo.

Více...
Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Proražené pneumatiky odsunuly Aleše Lopraise na třetí místo

Osmá etapa Rally Dakar 2024 měla z pohledu Aleše Lopraise a jeho posádky velmi podobný průběh jako rychlostní zkouška předchozího dne.

Více...

Mobile Sliding Menu