Vyprodaná talk show Dakar – Rychle a zběsile III

Rubrika: Tiskové zprávy  
/ Aktualizováno:

Tomáš Ouředníček a David Křípal se po dramatickém, ale úspěšném absolvování nejnebezpečnějšího Dakaru setkali se svými fanoušky. Dakarská beseda o největším závodě světa, který se premiérově konal v Saúdské Arábii, byla zcela vyprodaná.

Talk show DAKAR Rychle a zběsile III
Talk show DAKAR Rychle a zběsile III sledovalo ve Velkém Meziříčí zcela vyprodané kino. © Martin Blažek/www.foto-moto.eu

Posádka týmu Ultimate Dakar Racing vyprávěla neuvěřitelné příběhy, které se speciálem Ford Ranger zažívala v každé ze 12 dakarských etap. Celé povídání doprovázela akční videa přímo z rally nebo autentické týmové záběry zachycující ty nejnáročnější momenty včetně nárazu holandského kamionu, který zcela zdemoloval přední část speciálu české posádky. Atmosféra Dakaru tak pohltila i ty, kteří dříve rychlou jízdu sledovali jen okrajově. Odvahu a nasazení Tomáše Ouředníčka a Davida Křípala během Rally Dakar 2020 odměnili diváci dlouhým potleskem. Povídání zakončil půlhodinový akční video sestřih letošního Dakaru. Fanoušci také využili možnost popovídat si s týmem, nechat si podepsat nový plakát a vyfotit se u dakarského speciálu Ford Ranger.

Tomáš s Davidem pojali tuto akci jako další poděkování všem významným partnerům, týmu, rodinám i fanouškům za jejich podporu během nečekaně náročné Rally Dakar 2020. Ani tři hodiny jim ale nestačily na to, aby popsali všechny dramatické zážitky.

David Křípal, Tomáš Ouředníček & DAKARMANIA
David Křípal a Tomáš Ouředníček už své výtisky magazínu DAKARMANIA #1 mají. A Vy? © Martin Blažek/www.foto-moto.eu

Pro fanoušky, na které kvůli velkému zájmu nezbylo místo, plánuje tým Ultimate Dakar Racing další akce po celé České republice.

Tisková zpráva týmu Ultimate Dakar Racing [editováno]

Mohlo by vás zajímat

Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais, Jaroslav Valtr ml., Jiří Stross a Instaforex Loprais Praga Team slaví stříbro

Dlouhé čekání je u konce. Aleš Loprais se na Rally Dakar vrací na stupně vítězů v konečném hodnocení

Více...
Vimos No. 55, Iveco "Čenda", Dakar 2023 & 2024

JIŽ SKLADEM : Iveco Macíkovy posádky z Dakaru 2023 a 2024

Vimos uvádí na trh další zajímavou novinku, jež bude nepochybně naprostou nutností pro všechny dakarské fanoušky, kteří zároveň propadli kouzlu papírového modelářství.

Více...
Aleš Loprais, Dakar 2024

Dakar 2024: Aleš Loprais urval etapové vítězství i na prázdném kole!

Předposlední etapa Dakaru 2024 stála za to! V několika kategoriích se dnes měnilo pořadí na medailových příčkách a divoký průběh měla i mezi kamiony.

Více...

Napište komentář:

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Mobile Sliding Menu